24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Afvoer ontstoppen header afbeelding

Is uw afvoer verstopt?

Is uw afvoer verstopt? Vervelend, want een verstopping in de afvoer kan nare luchtjes en verder ongemak veroorzaken. Wacht daarom niet langer en bel RRS. De specialist op het gebied van riooltechniek. Van het ontstoppen van het toilet tot het verhelpen van een lekkende leiding, bij Riool Reinigings Service RRS bent u aan het juiste adres.

Eenvoudig ontstoppen

Aan de hand van een inspectie wordt er door het gespecialiseerde personeel gekeken waar de afvoer verstopt is geraakt. Daarna zal de verstopping gegarandeerd worden verholpen, zodat kans op een nieuwe verstopping minimaal is. En dat allemaal zonder breek- of hakwerk in uw wanden of vloeren. Het ontstoppen van een afvoerleiding is eigenlijk zeer eenvoudig. Op de mechanische wijze wordt de afvoerleiding zodanig gefreesd en schoongemaakt dat u binnen zeer korte tijd weer gebruik kunt maken van uw toilet, gootsteen of badkamer.

Service en kwaliteit

Dus is uw afvoer verstopt, neem dan contact op met RRS, de rioolspecialist van Nederland. U wordt altijd geholpen door de beste monteurs en profiteert van 3 maanden garantie. En wat helemaal fijn is; RRS is 24 uur per dag bereikbaar, het gehele jaar door. U hoeft dus nooit meer te wachten tijdens zon- en feestdagen of wanneer u in de nacht een lekkage of verstopping ontdekt, RRS staat altijd voor u klaar. De beste service en kwaliteit vindt u hier! 

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?