24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Is uw wasbak verstopt? Onze monteurs lossen het op

Verstopte wasbakken zien we helaas in de praktijk veel voorbijkomen. Denk aan haren, vetresten en zeep die samen gaan klonteren. Als het water niet meer goed wegloopt is het hoog tijd voor een professionele oplossing van RRS.

Wasbak ontstoppen: zo werkt het

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten. Bij RRS werken we met een vaste werkwijze voor het oplossen van rioleringsproblemen. Bij een verstopte wasbak gaan we eerst kijken waar het probleem zich bevindt. Vervolgens gaan we direct met het ontstoppen aan de slag, zo kunt u binnen zeer korte tijd weer volledig gebruik maken van uw wasbak. Tot slot geven we u advies om een verstopte wasbak in de toekomst te voorkomen.

Service & kwaliteit van RRS

We zijn de partij voor het oplossen van al uw rioleringsproblemen. Wanneer u voor RRS kiest profiteert u van de onderstaande voordelen:

 ✓  Altijd bereikbaar: of dit nu midden in de nacht of in het weekend is
 ✓ Jarenlange ervaring met rioolproblemen
 ✓  Vestigingen in heel Nederland
 ✓  Marktleider op het gebied van rioleringsproblemen
 ✓  Voor particuliere en zakelijke opdrachten
 ✓  Garantie van 3 maanden op onze werkzaamheden

Kosten wasbak ontstoppen

Bij RRS werken we met een vast basistarief, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor € 105 komen we langs, inclusief garantie, voorrijden, half uur arbeidsloon en materieel. In 85% gevallen zijn wij instaat om de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Doen we iets langer over de werkzaamheden? Dan komt er € 26 extra per kwartier bij. Heeft u nog vragen over wasbak verstoppingen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op: via de afspraakmodule, of telefonisch op 0800 099 13 13.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?