24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Wij lossen het op header afbeelding

Geen succes, geen betaling

Bij Riool Reinigings Service RRS betaalt u alleen als ook daadwerkelijk uw rioolverstopping is verholpen. Als er zich vaste obstakels in de afvoerleiding, zoals beton, ijsvorming, ontstoppingsmiddelen of boomwortels bevinden zijn wij wel genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Daarnaast moet de toestand van de afvoerleiding voldoen aan NEN 3215 en NTR 3216 deel 2.

Prijsstelling

We hanteren een tarief van € 87,- exclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, denk hierbij bijvoorbeeld aan graafwerk, dan komt er € 21,- exclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen, parkeergelden en verbruikte materialen. Tarieven gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden.

Garantiebepalingen

Op alle door RRS ontstopte en gereinigde rioleringen is een garantietermijn van drie maanden van toepassing. Eventuele verstoppingen binnen deze termijn worden gratis door RRS verholpen mits betreffende verstoppingen niet zijn of worden veroorzaakt door verzakkingen, breuk en/of overige defecten aan de rioleringsstelsels inclusief verstoppingen veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of voorwerpen, obstakels en/of substanties die niet behoren te worden afgevoerd via het rioolstelsel.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?