24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
RRS Roermond header afbeelding

Ontstoppingsbedrijf Roermond

Heeft u last van een verstopt riool? Neem dan direct contact op met ontstoppingsbedrijf RRS in Roermond. Wij rekenen snel en volledig af met uw problemen. In Roermond en omgeving zijn wij altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Dus woont u in De Kemp of juist dichtbij Maalbroek? Voor een verstopte afvoer belt u gewoon RRS!

Waarom RRS voor uw verstopping in Roermond?

Niets is zo vervelend als een verstopping van uw riool. In eerste instantie heeft u last van nare luchtjes. En als u er te lang niets aan doet, dan kan het zelfs leiden tot lekkages of overstromingen. Als professioneel ontstoppingsbedrijf in Roermond en omgeving rekenen wij af met al uw verstoppingen. Of u nu woont in het centrum van Rosmalen of juist meer aan de Maas, wij zijn altijd snel ter plaatse. Bovendien pakken onze vakkundige monteurs het probleem volledig aan. Zo bent u snel van uw verstopte riool af en heeft u nergens meer omkijken naar.

Riool, afvoer of wc verstopt? RRS lost het voor u op!

Heeft u de ontstopping snel in de gaten? Dan kunt u het eenvoudig zelf oplossen met bijvoorbeeld keuken soda en warm water. Maar weet u niet waar de vieze geurtjes precies vandaan komen of lukt het niet om zelf een oplossing te vinden? Schakel dan de hulp in van RRS.

Aan de hand van inspectie met speciale apparaten en technieken achterhalen wij waar de verstopping zit. Daarna gaan wij zonder hak- en breekwerk aan de slag om de verstopping te verhelpen en zorgen wij ervoor dat de kans op een nieuwe verstopping minimaal is. Bij RRS worden leidingen ontstopt door middel van mechanisch reinigen of met behulp van waterdruk. Dit is afhankelijk van waar de verstopping zich bevindt.

Afvoerleidingen mechanisch reinigen

Afvoerleidingen van uw toilet, wastafel, gootsteen of keukenafvoer, reinigen we binnenshuis. Onze monteurs frezen de afvoersystemen schoon tot de leidingen geen vuil meer bevatten.

Grondafvoerleidingen ontstoppen met waterdruk

Heeft u een verstopping in de grondafvoerleidingen rondom het huis? Dan spoelen onze monteurs uw leiding schoon met waterdruk reiniging waardoor de restanten van de verstopping verdwijnen.

Dus is uw riool verstopt? Schakel dan onze ontstoppingsdienst in Roermond in en het probleem wordt snel verholpen. Wilt u rioleringsproblemen voorkomen? Met een onderhoudsovereenkomst helpen wij u graag vóórdat het probleem zich voordoet. Zo heeft u nooit meer last van nare luchtjes in huis.

“Correcte jonge man. Vriendelijk en wou het probleem ook oplossen, en deed daarnaast ook nog de moeite om de oorzaak aan te pakken.”

  • Slagerij Scheepers
  • 10/10

Kosten ontstoppingsbedrijf Roermond

We hanteren een starttarief van € 87,- exclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste half uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. In 85 % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 21,- exclusief BTW per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur per PIN te geschieden. Lees meer over onze tarieven, garantie en geen succes, geen betaling!

Last van een verstopping? Neem direct contact op

Schakel bij een verstopping in de buurt van Roermond direct een loodgieter van RRS in. Wij rekenen definitief af met de nare geurtjes in uw huis. Kunnen wij de verstopping niet verhelpen? Dan krijgt u natuurlijk gewoon uw geld terug. Neem telefonisch contact op via 0475 - 311 311 of maak online een afspraak. Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Contact

Contact

Afspraak maken om uw rioolprobleem op te lossen? Neem direct contact op.

Over RRS

Over RRS

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS? Bekijk de speciale sectie.

Zakelijk

Zakelijk

Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS?